Paragnost Medium Helderziende Nanny

DE ENERGIE VAN MAART
Geplaatst opThu 5th March 2020 11.29AM In categorieën Assentie proces

DE ENERGIE VAN MAART
1 Maart 2020 / Door Fran Tielemans

Maart draagt een nieuw begin in zich, nieuwe mogelijkheden en ontdekkingen, die zich eerder naar het einde van de maand toe zullen beginnen te tonen. Zoals altijd is er eerst de aanloop naar de Lente-Equinox (21 maart), waarin je volop bezig bent met het verwerken van al wat vorige maanden is gebeurd, van al wat er innerlijk voor beroering heeft gezorgd, en met het een plaats geven van alle informatie die is binnengekomen via allerlei kanalen. Dat vraagt tijd en veel stilte, en het is goed om te onderzoeken hoe jij je Zelf deze maand de nodige ruimte kan geven aan dit alles.

De onderliggende 7- trilling van maart geeft aan dat dit een maand is om je koers te checken. Om heel goed binnenin te voelen of de dingen die je wil, wel kloppen met wie je binnenin écht bent.om te checken of wat/wie jij laat zien in de wereld wel je échte Zelf is. Een tijd om te leren, te lezen, te verwerken en alle lagen in jezelf een upgrade te geven, je spirituele lagen te voeden, je lichaam dat te geven wat het nodig heeft, je emoties verder op te schonen en te onderzoeken of alle overtuigingen en innerlijke ‘statements’ die je innerlijk ooit maakte en die je tot nu toe als jouw waarheid hield, nog kloppen met wie je bént.


Denk eraan dat dit een 22/4-jaar is. Een jaar met een meestertrilling maakt dat iedereen in de wereld spiritueel groeit, of men het beseft of niet. Het proces van velen komt in stroomversnelling, vaak door uitdagingen en gebeurtenissen die hun leven op zijn kop zetten, of die hen diep raken. Geen toeval dat er plots iets opduikt als het Corona-virus. Omdat er een massa angst in het collectief bewustzijn aanwezig is, en misschien nog groeit, is het meer dan ooit belangrijk dat jij rustig blijft. Dat je je telkens opnieuw centert, en jouw emoties (misschien ook angsten) opschoont. Een dergelijk fenomeen leert mensen opnieuw ook samen te werken, zowel nationaal als internationaal, en dat is heel mooi.

Vooral de eerste week en de dagen rond de Volle Maan van 9 maart kan je nog wat worstelen met dingen die je nog niet helder ziet, of met emoties die opduiken door groeistukken in je leven. Je kan plots oude gekwetstheden naar boven voelen komen, zodat je weet dat je hiermee toch nog even aan de slag kan om die te healen in jezelf. Waardoor ze je niet hoeven terug gespiegeld te worden door anderen om je heen. Je onderzoekt wat waardevol is in je leven, wat jouw waarheid is, hoe elementen van waarheid van anderen passen in jouw context, en hoe je dit praktisch in je leven kan toepassen.

Vanaf 9 maart loopt Mercurius opnieuw direct, wat bij sommigen een duidelijke deblokkering zal brengen. Toch is het goed aandacht te blijven besteden aan hoe jij communiceert, zodat misverstanden of conflicten die hieruit zouden ontstaan, voorkomen kunnen worden. Ook kan je bewust werken aan je keelchakra, zodat je steeds meer je Zelf in de wereld kan zetten (en uiten) op een vrije ontspannen manier, vanuit onvoorwaardelijke liefde naar je Zelf toe. Daar zijn we allen hard in aan het groeien, en dat is ook nodig, willen we samen de Nieuwe Tijd vorm geven.

Rond de Equinox is er veel vernieuwingsenergie aanwezig, en je kan verbaasd zijn op welke manier die naar je toe kan komen. Zeker wanneer de Nieuwe Maan daar nog wat extra vuur aan toe voegt, kan je eindelijk weer meer het gevoel hebben van beweging, vooruitgang, verfrissing en vernieuwing, daar waar de eerste maanden van dit jaar voor velen aanvoelden als ploeteren doorheen de modder. Rond deze tijd is er ook veel afwerking en wordt een periode van 2017 tot nu afgesloten.

Goed om even terug te kijken op deze paar jaar, en stil te staan bij jouw evolutie sindsdien. Veel kans dat je merkt dat je een heel eind verder staat op je weg dan toen. En merk je dat je nog steeds niet verder bent geraakt dan enkele jaren geleden, dan is dit jaar jouw tijd. Je kan de hoge trilling van 2020 aangrijpen om dit jaar dié verandering te brengen in jezelf en je leven die jij nodig hebt. Je hoeft het alleen maar te doén. Jouw leven maak je immers Zélf. Nu.

Keep the Faith

Fran
Geen Opmerking